Atatürk İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu; velilerin, öğrencilerin,öğretmenlerin ve Taraklı halkının eğitim ile ilgili ihtiyaçlarını karşılayabileceği aile ortamı sıcaklığını sağlamaktır.

Misyon: Tüm paydaşlarımızla birlikte Atatürk ilkelerine bağlı, Türkçeyi doğru ve yerinde kullanabilen, öğrenmeyi öğrenen, çağın teknolojisini kullanabilen, öğrendiklerini yorumlayan ve uygulayan, değerlerimize sahip çıkan, özsaygısı olan ve bunu çevresine yansıtabilen, hayata dair hedeflerini oluşturabilen bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 09:00 ---- 15 : 10
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İngilizce.
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz sokak oyunlarına özendirilmektedir. Futbol turnuvaları düzenleniyor.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimiz seviyelerine uygun deneyler konusunda teşvik ediliyor.
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul projesi, Biz Bir aileyiz, Sakarya Velisiyle Buluşuyor,Sağlıklı Dişler Sağlıklı Gelecek Nesiller, Taraklı İçin Bir Fikrim Var, Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var, Hobi Bahçesi Projeleri devam etmektedir.

Telefon - 0264 491 2461

WEB - https://tarakliataturkio.meb.k12.tr

Adres - Ulucami Mahallesi .Huzur Cad. No 13 54750 Taraklı / SAKARYA

Adres - Ulucami Mahallesi .Huzur Cad. No 13 54750 Taraklı / SAKARYA

Ulaşım İl Merkezinden ilçeye saat başı otobüsler kalkmaktadır. Yolumuz asfalttır. Okulumuz ilçe merkezine 200 m.mesafededir.264 491 2461 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. İlçemizde doğalgaz bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.